Ombré Powder Brows vs Microblading

Wij wijzen je de weg op het wereld wijde web

Ombré Powder Brows vs Microblading

3 juli 2020 schoonheidssalon 2

Ombré Powder Brows

Het is een speciale schaduwtechniek voor het bereiken van een natuurlijk ogende wenkbrauw met een poedereffect dat 100% aanpasbaar is voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en zachte uitstraling.  In Ombré Powder Brows maken we kleine puntjes om met poeder gevulde wenkbrauwen na te bootsen zonder harde buik of contouren. Dit is een van de minimaal invasieve technieken en gaat langer mee en we kunnen van lichtere wenkbrauwen naar donkerdere wenkbrauwen gaan.  We gebruiken pigmenten die onder de dermis worden geplaatst, zodat ze niet kunnen worden afgewassen of afgewreven, omdat we dit voorzichtigheidshalve als permanent kunnen beschouwen. Het wordt vaak semi-permanent genoemd omdat er op een gegeven moment een touch-up nodig zal zijn.

Microblading

Microblading is een imitatie van het creëren van 3d haren slagen van de wenkbrauwen met behulp van micro-fijne naalden. Deze methode is geweldig voor het opvullen van gaten voor mensen die bestaande haren te combineren zodra de gecreëerde slagen. Het geeft een mooie volle look die erg natuurlijk oogt.

Microblading + Shading

Waar je ook voor kunt gaan is een combinatie van beide, dit is de concentratie van Ombre Powder Brows + Microblading Lelystad het beste van twee werelden in wenkbrauwen schoonheid. Een mooie optie voor als je geen keuze kan maken bijvoorbeeld 🙂 Let Op: er zijn wel 2 afzonderlijke behandelingen voor nodig.

Verwachte resultaten

De resultaten zijn tevreden klanten, zonder een ongemakkelijke behandeling, geen gezeur. De gebruikte naalden zijn te weinig om meer accuratesse te verkrijgen en ongemak zoveel mogelijk te voorkomen. het in acht nemen van de nazorg instructies is een must om de beste en onwankelbare resultaten te verkrijgen. Een touch up na 1 tot 1,5 jaar is aan te raden.

Wat voor soort wenkbrauwen?

Wij helpen u met het vinden van het type wenkbrauwen dat u heeft om een schema te maken en u hierop te baseren wat er bij u past. Soorten wenkbrauwen, recht naar boven, zacht en hoog. Er wordt aan alles gedacht.

Na de afspraak

Touch-ups zijn meestal later nodig met het doel om alle onvolkomenheden nauwkeurig vast te leggen. Bijvoorbeeld als uw huid wat dunt toestemming te geven aan pigment in sommige vlakken, dat is waar de aangrenzende touch up zal gebeuren en alles mooi fixt. Ook kunt u meerdere aangrenzende afspraak maken als u wilt dat de ombré powder brows langer meegaan.

Meer weten over semi permanente make up, kijk dan bijvoorbeeld op de site van de volgende schoonheidssalon in lelystad

Wilt u ook een artikel over uw bedrijf? Je kunt contact met ons op kunt nemen via deze link !

 

2 antwoorden

  1. […] schoonheidsproduct gepresenteerd word, het te willen uitproberen. Tegenwoordig zijn termen als Microblading en Powderbrows niet meer uit de schoonheidsbranche weg te denken. Hoewel de industrie-experts genieten van het op […]

  2. […] beetje sneller en gemakkelijker te maken, daarom hebben we in het verleden wimperextensions en microblading of powder brows toegevoegd. Als gevolg hiervan hoorden we praktisch van iets dat een lash lift heet, die het gevoel […]

Reacties zijn gesloten.