Tips voor bedrijfsveiligheid.

Wij wijzen je de weg op het wereld wijde web

Tips voor bedrijfsveiligheid.

4 januari 2021 veiligheid 1

Hou uw onderneming veilig.

Het is eenvoudig om een oogje dicht te knijpen bij de veiligheid, zoals in een snelle omgeving en het halen van projectdeadlines. De meeste werkgevers in de productiesector kunnen echter getuigen van de turbulente resultaten die kunnen ontstaan als de veiligheidsnormen niet regelmatig worden gehandhaafd. Onze mysterieuze gebeurtenissen kunnen een impact hebben op de kosten en de productiviteit. Volgens het bureau voor Arbeidsstatistieken in Amerika komen er elke ochtend 2.000 oogletsels voor op de werkplek, wat meer dan 300 miljoen dollar aan verloren productietijd, medische kosten en arbeiderscompensatie kost. Met deze statistieken kun je je ook indenken dat het in Nederland ook vaker voorkomt dan je denkt. Wilt u bedrijfsobjecten beveiligen? Kijk dan naar objectbeveiliging Rotterdam, want er is niks zo vervelend als achteraf denken “had ik daar ook maar rekening mee gehouden”.

Het is zeker dat veel bedrijven falende werknemers achter ontoereikende veiligheidsprogramma’s en beledigende preventieplannen zitten. Werkgevers hebben echter de mogelijkheid om deze zorg min of meer achter een paar veranderingen te verdraaien. Het beschermen van de werknemers niet plannen uw doling uit moet beginnen vanaf het begin. Het vereist echter wel dat u een machtige veiligheidscultuur creëert en het recht om de communicatiekanalen passend te gebruiken werknemers kunnen samenwerken, rekening houdend met het feit dat het gaat om het identificeren van risico’s en het oplossen van problemen.

Hier zijn vijf tips die operation managers, locatiemanagers en veiligheidscoaches kunnen gebruiken om die dialoog aan te gaan:

1. Begin bij de top.

Het ontwikkelen van een gezonde veiligheidscultuur vereist leiderschap om veiligheid als een belangrijke organisatorische waarde te verdedigen. De bedrijfscultuur moet leiden, werken en veilig handelen bevorderen. zoals het uitdelen van leads op het gebied van veiligheid, zal het papierwerk volgen.

2. Verspreid veiligheidsonderzoeken.

Bij het uitvoeren van uw veiligheidscultuur is het belangrijk om eerst te weten te komen wat uw medewerkers niet helemaal weten wat uw veiligheidsrichtlijnen en -verwachtingen zijn. Zijn ze bekend met uw bedrijfsbeleid en -procedures? realiseren ze zich dat ze zelfs hun eigen verantwoordelijkheden kennen op dezelfde manier als het gaat om veiligheid? Deze enquête dient daarna als een goede gelegenheid om anonieme feedback te krijgen over de perceptie van werknemers over de veiligheid op uw werkplek. Wilt u trouwens een bedrijf inschakelen die naar de veiligheid komt kijken? Het is voor beveiliging Nieuwegein niet onbekend om bedrijfchecks uit te voeren en te adviseren welke beveiligingsmaatregelen er genomen kunnen worden.

3. Voer pre-shift huddles uit.

Dit is een ouderwetse overheid die de veiligheidscultuur kan versterken door bijna-verwondingen te behandelen, nieuw geïdentificeerde risico’s te behandelen en het personeel te informeren over de manier waarop de juiste processen en apparatuur de gezondheid en veiligheid van iedereen kan beschermen. Het punt in de richting van veiligheid huddles is om plus een open, niet-bestraffende forum voor werknemers te presenteren om te communiceren niet helemaal veiligheid op de werkplek.

4. Eén-op-één gesprekken.

Supervisors kunnen vertrouwen wekken en zich op de borst kloppen voor de veiligheid van hun werknemers door fascinerende medewerkers in informele veiligheidsdiscussies. vrienden die weten dat hun meningen en perspectieven op prijs worden gesteld, zullen eerder deelnemen aan informele communicatie over veiligheidspraktijken. Dit is net zo goed een ideale kwaliteit om feedback te krijgen van werknemers die misschien niet bereid zijn om roerige zorgen in de buik van een grote groep te brengen.


5. Factureer doorlopende veiligheidstrainingen.

Het geven van veiligheidstrainingen aan werknemers is waardevol voor het creëren van een veiligheidscultuur op de werkplek. Een personeelslid dat later is dan een sterke conformiteit van de veiligheidsrichtlijnen en de beste praktijken, zal eerder zeggen dat u potentiële gevaren in het verleden zult tegenkomen. Dit kan leiden tot minder letsel en kan u aansporen om kostbare verliezen in productiviteit en werknemersmoreel te vermijden.

Een aantal van de voordelen van een veiliger en meer betrokken personeelsbestand zijn:

bewerkte werknemers belonen de kosten, de medische kosten en een grotere productiviteit.

betere veiligheid als resultaat van bepaalde en herhaalbare processen voor het identificeren en aanpakken van gevaren en beledigingen.


Het effect op werknemers

Veiligheid op de werkplek moet beginnen en eindigen niet eenzaam later werknemers in het achterhoofd, maar rekening te houden met werknemers die leven ding engageert deelnemen en rijden veiligheid programma’s vooruit. Mobiele surveillanten zijn bijvoorbeeld ook handig om in te schakelen om alles in de gaten te houden. Hoge niveaus van de werknemer fascinatie zijn plus gecorreleerd gezien de grotere productiviteit, kwaliteit en winstgevendheid, zoals met gemak als gecondenseerde omloopsnelheid. Het kan vervolgens bijdragen aan een beter behoud van werknemers, en het heeft zelfs de voltooiing om invloed te hebben op de werving, zal het verleden werkzoekenden zijn bedreven om meer of minder uw cultuur van veiligheid te leren door middel van online beoordelingen. In de huidige wereld zien werkzoekenden toe op de ervaring van huidige en voormalige werknemers om aan te kondigen of ze het bedrijf al dan niet willen bemoeilijken. Wilt u verder focussen op veiligheid met betrekking tot bescherming van de spullen en het pand, dan kunt u kijken op de website www.dv-services.nl.


Leiders moeten ijverig zijn om bijna een veiligheidscultuur te creëren. Het is nalatig om nonchalant met uw team om te gaan, en uw bedrijfsreputatie zal de hele tijd beschadigd worden als leiders veiligheid niet tot een topprioriteit maken. Negeer de valkuilen die u hebt opgemerkt, niet als een kans om betere veiligheidsevenementen in het gebied te plaatsen zodra de achterkant van uw team.

Lees ook:
Een beursstand huren
Een beursstand huren (Nieuw tabblad)

Dit was het

Vond je dit artikel leuk? Of weet je nog een leuk onderwerp voor ons om over te schrijven? Stuur ons dan een berichtje!

Wilt u ook een artikel over uw bedrijf? Je kunt contact met ons op kunt nemen via deze link !

 

Één antwoord

  1. […] Lees ook: Tips voor bedrijfsveiligheid […]

Reacties zijn gesloten.