Een blog over lippigmentatie

Wij wijzen je de weg op het wereld wijde web

Een blog over lippigmentatie

26 september 2021 schoonheidssalon 0

Lippigmentatie

Als je de laatste vijf jaar op de sociale media bent geweest, heb je vast gemerkt dat lippen in the picture zijn. In het verleden waren lipinjecties vaak een onbesproken ingreep. (De meeste esthetische veranderingen werden niet over gepraat tot de online schoonheid renaissance). Nu, zijn er meer dan 1.6M hashtags op Instagram en tags foto’s van lip injecties en lip fillers, en Google zoekopdrachten voor lip injecties zijn in de jaren flink gestegen. Mensen bespreken hun ingrepen openlijk.

 

Ben jij iemand die niet van flinke cosmetische ingrepen houdt, en/of niet zo bent van het over the top? Ontmoet dan lippigmentatie, de semi permanente make-up die niet alleen uw eigen kleur corrigeert, maar ook oneffenheden en de grootte van uw lippen kan corrigeren.

 

Wat is Lippigmentatie?

Je denkt misschien, wat is lippigmentatie? Lippigmentatie is een vorm van semi-permanente make-up. In wezen is het een cosmetische tatoeage van de lippen die de schoonheid van de natuurlijke lipkleur verbetert, het effect op de lippen verbetert, definitie geeft en de illusie van volheid wekt. Deze behandeling levert onvoorwaardelijk natuurlijke resultaten op wanneer het genezen is. Filler is goed voor het creëren van volume in je lippen, maar lippigmentatie levert een meer natuurlijke look en creëert de illusie van vollere lippen.

 

Hoe werkt Lippigmentatie?

Dit is hoe het werkt: Een kleine gemechaniseerde naald deponeert pigment in de lippen, die lagen van kleur bouwen op.

In tegenstelling tot de standaard blijvende cosmetische tatoeages, is lippigmentatie ontworpen om natuurlijk uitziende, permanente resultaten te bieden.

Traditionele permanente make-up maakt gebruik van een flinke machine, synthetische pigmenten, en wordt diep in de dermis ingebed. De permanente make-up van vandaag is zeker anders, ze gebruiken organische pigmenten en moderne, digitale hulpmiddelen. De resultaten zien er veel natuurlijker uit.

Tegenwoordig heeft de industrie geweldige aanvullende technieken ontwikkeld, waarbij wordt gedacht aan zachtere machines en moderne semi-permanente make-uppigmenten.

 

Hoe lang blijft Lippigmentatie?

Over het algemeen, kan lippigmentatie enkele jaren blijven zitten, hoewel uw levensstijl bijdraagt aan hoe lang het blijft zitten. Roken en veel zon kunnen bijdragen aan het sneller vervagen. Lippigmentatie nazorg is een heel erg belangrijke factor in het behouden van het pigment. Zorg dat je sowieso altijd gaat naar een goede lippigmentatie salon die ook gekeurd is zodat je zeker bent van mooi resultaat.

Doet het pijn?

Een tatoeage op de lippen klinkt pijnlijk vooral voor iemand die misschien op zoek is naar een alternatief voor het krijgen van een filler. Nu is het zo dat de meeste mensen de pijn zetten op een 4 uit 10, dus dat is niet heel hoog gelukkig. Je kunt altijd mensen vragen naar hun lippigmentatie ervaringen, en er is genoeg op internet over te lezen.

 

Dit was het

Ik hoop dat je wijzer bent geworden door deze blog, tot snel!

Wilt u ook een artikel over uw bedrijf? Je kunt contact met ons op kunt nemen via deze link !