Schoonheids tips die jaren meegaan.

Wij wijzen je de weg op het wereld wijde web

Schoonheids tips die jaren meegaan.

27 november 2020 schoonheidssalon 0

Oma’s schoonheidstips.

De schoonheidsindustrie is bloeiender dan ooit, kan het aantrekkelijk zijn om elke keer dat een nieuw schoonheidsproduct gepresenteerd word, het te willen uitproberen. Tegenwoordig zijn termen als Microblading en Powderbrows niet meer uit de schoonheidsbranche weg te denken. Hoewel de industrie-experts genieten van het op de hoogte blijven van hun vak, hebben ze allemaal beproefde methoden die ze gebruiken.

Hier is het beste ouderwetse schoonheidsadvies waar professionals mee omgaan.

De Schoonheidstips

Borstelen

Het borstelen van je haar achter een borstel van zwijnenharen ‘s nachts elimineert kroes en zorgt ervoor dat je haar er overdag goed uitziet.

“Hoewel het een ouderwets en ogenschijnlijk dom idee is, is het borstelen van je haar ‘s nachts voordat je naar bed gaat met een natuurlijke harenborstel, een heel goed idee. Het helpt de natuurlijke oliën te verdelen die je hoofdhuid gedurende de dag genereert, wat het meest onderweg is en organische pretentieus is om het haar te conditioneren en de haarschubben glad te strijken voor het slapen gaan; dit resulteert in glanzend en gezond haar op dezelfde manier als je wakker wordt.

Kussensloop

Satijnen kussenslopen kunnen als gevolg daarvan kroezen elimineren…

Satijnen kussenslopen laten het haar vrij glijden als je veel draait en rolt in de nacht. extra vezels zullen het haar vastlopen, wat resulteert in pluizig sloten en gespleten uiteinden die schadelijk zijn en moeilijker om de aangrenzende ochtend te regelen”.

Vaseline

Vaseline kan een redder zijn voor gematigde lippen

“Mijn pas geleerde schoonheidstip voor iedereen over de hele linie is om Vaseline ‘s morgens en ‘s avonds op je lippen te gebruiken,” zei Sherry Ratay, beroemdheidskleurder. “Dit houdt je lippen zacht, voor de ogen en de aanraking. Niets is erger dan droge lippen te hebben die zo vaardig zijn als zoenen of een kusje krijgen van iemand die droge lippen heeft”.

Natuurlijke Producten

Gebruik je nog steeds producten uit de supermarkt voor jouw huid? Je kunt hier beter gelijk mee stoppen, deze producten zijn namelijk geproduceerd niet om zo goed mogelijk voor jouw huid te zijn, maar om goed reclame voor te maken en geld te verdienen. Wil je echt producten die goed zijn voor jouw huid? Ga dan voor natuurlijke producten. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de Absolution Producten dit is een hele lijn met natuurlijke producten, je kunt voor elk kwaaltje wel iets vinden!

Haarlak

Jazeker, haarlak is de ultieme oplossing…

Haarlak doet alles – fixeert verdwaalde haartjes, statisch, creëert volume en hold. Het kan nadien gebruikt worden om de runs in panty’s te beëindigen of de nagels snel te zetten. hoewel er tegenwoordig misschien wat chiquere producten zijn die bevestiging om te betalen voor een machtige hold, is het niet te verslaan.

Neem Pauzes

Soms ben je geobsedeerd om een pauze te nemen, zelfs vanuit de basis…

Op de school voor schoonheidsspecialistes werd er les gegeven in het wassen, tonifiëren, aanbrengen van serum en vervolgens oogcrème, lotion en zonnebrandcrème in de uren van het daglicht en ‘s nachts retinol. Dit werkt allemaal met gemak in de onbeschofte term, maar ik heb ontdekt, en gezien, dat het verstandig is om dat allemaal af en toe terzijde te schuiven en je huid een pauze te gunnen. Het zit hem in de manier waarop je een herstartknop op je gezicht slaat.

Olijfolie

Olijfolie hydrateert en verwijdert make-up

Dit heb ik van mijn moeder geleerd, mijn meer vertrouwde leerschool. ‘Go-to’ voor het verwijderen van make-up is extra vergine olijfolie aangebracht op een wattenstaafje en gevolgd als een gladde reiniger. Het werkt in feite om de gehydrateerde huid te redden.

Olijfolie bevat antioxidanten, vitamine A, D, K en E, en een zeer hoge concentratie squaleen, wat de gezondheid van de huid bevordert.

Techniek

Het gaat niet alleen om welke schoonheidsproducten je gebruikt, het gaat ook om de techniek waar je ze mee aanbrengt. Ik gebruik bijvoorbeeld elke dag Absolution producten door ze eerst drukkend op mijn huid aan te brengen, om ze vervolgens met een omhoog draaiende beweging in te wrijven in mijn huid. Zorg ook dat je jouw huid niet overbelast en wees zacht en teder met jouw huid.

Perzikdons verwijderen

Het verwijderen van perzikdons is een oude truc om de make-up gladder aan te brengen.

Een tip die ik wetenschappelijk gezien van het reizen ken is hoe om te gaan met een perzikdonsje,” Thuis dermaplaning is alomtegenwoordig in vele Aziatische culturen en werd gebruikt door Amerikaanse sterren, Elizabeth Taylor en Marilyn Monroe. “Ze gebruikte een klein scheermesje om de dons voorzichtig weg te scheren, gevolgd door het exfoliëren. Ik trek het er nog steeds af en het haar wordt niet dikker.”

Conditioner

Voor die volgende stoere hoofdhuid, is er een andere conditioner…

“Mijn moeder groeide op in polen in de koude,winters gebruikte ze vloeibare wasverzachter in plaats van conditioner op haar haar!” “Een statische stop zeker. Waarschijnlijk niet de beste oproep voor die achteraf droevige huid, maar in kleine doses, bij gelegenheid, het werkt in feite!”

Rozemarijn

Rozemarijn kan leiden tot haargroei

Celebrity hair extension specialisten, gebruiken deze organische doe-het-zelf truc. “Als kind stopte mijn moeder rozemarijnbladeren in onze shampoo en liet het een week lang in de zon zitten om de haargroei uit te schreeuwen.” In een recente studie bleek dat rozemarijnolie net zo goed werkt als minoxidil (het actieve ingrediënt in Rogaine) bij het stimuleren van haarmassa bij alopecia patiënten.

Kokosnootolie

Kokosnootolie kan een krachtig en hydraterend doe-het-zelf haarmasker zijn.

“Kokosnootolie gebruiken als een masker in je haar is een makkelijke truc om te hydrateren en te hydrateren”. “Echter, maak zeker om shampoo uw haar twee keer (na het gebruik van het masker) om ervoor te zorgen dat de overtollige olie is verwijderd. verlaten op overtollige olie en daarna met behulp van een föhn en / of stijltang kan schade veroorzaken”.

Dit was het

Vond je dit artikel leuk? Of weet je nog een leuk onderwerp voor ons om over te schrijven? Stuur ons dan een berichtje!

Wilt u ook een artikel over uw bedrijf? Je kunt contact met ons op kunt nemen via deze link !